CLFA logo_CLFA logo black gold lorry

In samenwerking met Trainer Coach LP

Bij de Creating Legends Football Academy zijn voetbal spelers en speelsters vanaf zes jaar van harte welkom om zich te ontwikkelen tot een completere Team speler/speelster.Wil jij privé training of wil je samen komen met één of meerdere teamgenoten of wil je juist in team verband trainen en andere spelers leren kennen. meld je dan nu aan

Wat Doen wij?

"More Than Skilss"

De Creating Legends Football Academy focust zich op het stap voor stap ontwikkelen van een individuele TEAM speler. Met plezier, inspireren en creëren dagen wij spelers en speelsters uit om de maximale potentie uit hen zelf te halen. Dit doen we met iedere speler op zijn eigen niveau en eigen tempo!

Niet alleen om een betere voetballer of voetbalster te worden maar ook te groeien als persoon en dit mee te nemen in de maatschappij.

Creating Legends Academy wilt alle kinderen helpen die iets met voetbal willen bereiken. Iedereen, van straatspelers tot professionals, kan profiteren van een verdere ontwikkeling en kan van elkaar leren.

Creating Legends Football Academy bestaat uit een deskundig, ervaren en gepassioneerd team. Naast de internationale ervaring in de sport op topsport niveau hebben wij ook een jarenlange (internationale) commerciële en marketing ervaring in de sales, sport en entertainment. Door de combinatie van ervaringen weten wij enorm goed dat er meer komt kijken dan (talent) enkel een bal overspelen. Wij zijn in staat om ieder individu persoonlijke begeleiding en aandacht te geven die hij of zij verdient.

Wie zijn wij?

"Hard Work Beats Talent When
Talent Doesn't Work Hard"

Hoe Doen Wij Dat?

"Als je niet aanvalt zul je ook nooit scoren"

Door de baas te worden over de bal neemt het vertrouwen van de spelers toe. Deze techniek willen wij effectief omzetten in wedstrijdelementen om ze in de wedstrijden toe te passen.Daarnaast maken wij gebruik van onze innovatieve app, te downloaden op elke smart telefoon, tablet of pc.

Op speciale test momenten kunnen we door middel van deze verzamelde data de ontwikkelingen meten op het gebied van:

Skill

Scoren, Aannemen pasen, passeren, richting veranderingen

Speed

Wenden keren, versnellen & vrijkomen

Strenght

Schot kracht, Duel kracht, Sprong kracht & uithoudingsvermogen

Sense

Weten welke opties er zijn in het veld, opties creëren in het veld & opties afwegen en beslissing nemen in het veld.

Spirit

Houding en gedrag & gezond eten en leven.

Waar kan je ons vinden?

"There is no better place like Home"

Hoofdkantoor Creating Legends Academy

Cypresbaan 15
2908 LT Capelle aan den IJssel

Bergen op Zoom

Sportcomplex MOC '17
Olympialaan 51
4624 VA Bergen Op Zoom

Pijnacker

Voetbalvereniging DSVP
Sportlaan 4
2641 AZ Pijnacker

"Wanna Be A Legend?"